Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://inspir.hr.

Mi smo INSPIR, obrt za krojačke usluge, dizajn i trgovinu, vl. Renata Samoščanec

TRG BANA JOSIPA JELAČIĆA 16, KOPRIVNICA

Djelatnost:1413, Proizvodnja ostale vanjske odjeće

OIB:MB:97781177

Godina osnivanja: 2017

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Kolačići

Upotreba kolačića (Cookies)
Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica.

Ako posjetite našu stranicu za naruždbu, prikupljamo

TIKE MEDIA obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podatka. S time vas upoznaje tekst u nastavku.
Molimo vas da politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Zaštita osobnih podataka – općenito
Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:

što učinkovitijeg odgovora na vaš upit
osiguranja pružanja tražene usluge
promocije naših usluga
naše interne statističke obrade podataka
mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala
Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti):

ime i prezime
adresa
e-adresa
broj telefona i/ili faksa
ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Sadržaj Politike privatnosti
Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. 

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome izvan INSPIR DIZAJN osim:

u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza,
u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka,
u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu,
u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ),
u slučajevima kad je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga se strana INSPIR DIZAJN obvezuje na čuvanje poslovne tajne,
u slučaju eventualne prodaje ili pravnog sljedništva INSPIR DIZAJN zadržavamo pravo prodaje ili prenošenja vaših podataka trećoj strani koja:
a) provodi svoje poslovanje u okviru sličnih aktivnosti ili usluga,
b) pristaje biti slijednik INSPIR DIZAJN u pogledu očuvanja i zaštite prikupljenih podataka,
c) pristaje na obveze ove politike o zaštiti osobnih podataka.
Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka
Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili, osim u slučajevima navedenima u prethodnome poglavlju.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.